< terug

Hulpmiddelen

Wastafel aanpassingen

Er zijn veel mogelijkheden om uw zelfstandigheid in de badkamer te behouden met de wastafelaanpassingen van Linido. Zittend verzorgen op een douchekruk of douchestoel wordt gemakkelijker en voor steun bij het opstaan kunt u een wastafelbeugel plaatsen. Ook voor rolstoelgebruikers bestaan er wastafelaanpassingen om de dagelijkse verzorging gemakkelijker te maken.

Wastafelbeugel

Een wastafelbeugel omsluit de wastafel in zijn geheel, zodat leunen en steunen op de wastafel wordt verplaatst naar de beugel. Hierdoor bestaat er voldoende ruimte voor de handen om de beugel te grijpen op verschillende plekken, zonder de wastafel te belasten.

De beugel biedt een veilige steun tijdens het opstaan en het rechtstaan. De combinatie van vier steunpunten op de muur en het solide materiaal zorgen ervoor dat de beugel de beschreven belastingen uitermate goed kan verdragen.

De onderste buizen aan de zijkant van de beugel bieden een veilige opbergruimte voor handdoeken en/of de washand, waardoor deze binnen handbereik zijn. Het is ook mogelijk om een toiletrolhouder op de beugel te monteren.

  • De wastafelbeugel biedt een veilige steun om op de wastafel te leunen en te steunen
  • De beugel is te combineren met een (standaard) wastafel
  • Biedt ondersteuning aan personen die kunnen staan, al dan niet met steun
  • Belastbaar tot 150 kg

 

€ 273
Kleuren:
Artikelnummer:
LI2606.000

Vind een verkooppunt bij u in de buurt


Postcode/woonplaats
Kies een afstand
Kies een soort
Showroom
Montage
Webshop
 

Resultaten