< terug

Hulpmiddelen

Wastafel aanpassingen

Er zijn veel mogelijkheden om uw zelfstandigheid in de badkamer te behouden met de wastafelaanpassingen van Linido. Zittend verzorgen op een douchekruk of douchestoel wordt gemakkelijker en voor steun bij het opstaan kunt u een wastafelbeugel plaatsen. Ook voor rolstoelgebruikers bestaan er wastafelaanpassingen om de dagelijkse verzorging gemakkelijker te maken.

Wastafel hoogte/diepte verstelling

De wastafelmodule van Linido maakt het mogelijk om de wastafel in te stellen op een hoogte en diepte die prettig is voor zowel staande gebruikers als rolstoelgebruikers.

De wastafel kan met één hand in één beweging zowel naar beneden als naar voren gebracht worden, zodat de wastafel op een geschikte hoogte hangt en er voldoende beenruimte onder de wastafel beschikbaar is. Als de wastafel in een hogere stand wordt gezet, is deze gemakkelijk voor gebruikers die de wastafel staand gebruiken.

De wastafelmodule is eenvoudig te bedienen door middel van een hendel op de bovenzijde. Bij het ontwerp is uitgegaan van een zittende gebruiker, zodat deze het gewicht van zijn/haar armen kan gebruiken om de wastafel naar beneden te brengen.

De wastafelmodule is traploos in hoogte en diepte verstelbaar en is geschikt voor vrijwel iedere standaard wastafel met een vlakke achterzijde. De module wordt op de muur gemonteerd en is beschikbaar in een witte neutrale kleur.

  • De wastafelmodule heeft een eenvoudige handbediening
  • Geschikt voor standaard wastafels met een gewicht van 15- 18 kg
  • Zeer geschikt voor rolstoelgebruikers
  • Flexibele aan- en afvoerset voor hoogte- en diepte verstelling apart verkrijgbaar

 

€ 1492
Kleuren:
Artikelnummer:
LI3012.000

Vind een verkooppunt bij u in de buurt


Postcode/woonplaats
Kies een afstand
Kies een soort
Showroom
Montage
Webshop
 

Resultaten