< terug

Hulpmiddelen

Wandbeugels

De Linido Ergogrip wandbeugel is een handige steun, die u overal in huis naar wens kunt plaatsen. De wandbeugel is een handige steun in onder andere de badkamer, waar u deze gemakkelijk in de douche of bij het bad veilig kunt gebruiken. Ook zijn er meerdere opties mogelijk voor het plaatsen van uw wandbeugel. Dit kan op plekken waar u behoefte heeft aan veilige en makkelijke steun, bijvoorbeeld bij de trap, de gang of de slaapkamer. De wandbeugel Ergogrip van Linido is speciaal ontworpen voor grip en veiligheid.

Wandbeugel Ergogrip

De wandbeugel Ergogrip is een ijzersterke en waterdichte combinatie van een metalen buis en een kunststof bevestiging en biedt de extra steun waar u die nodig heeft.

De wandbeugel Ergogrip is overal toe te passen waar u extra steun nodig heeft bij het lopen en kunt u overal plaatsen: in de douche, naast de wastafel, bij het toilet, maar ook in de keuken, de gang of de slaapkamer. Daarmee kunt u veilig gaan zitten en weer opstaan. Het is prettig als een wandbeugel zoveel mogelijk uit één lengte bestaat, zodat de hand tijdens het bewegen of verplaatsen kan mee glijden. Daarom zijn de wandbeugels Ergogrip verkrijgbaar in verschillende lengtes en uitvoeringen. Zo is er voor iedere situatie een geschikte oplossing.

  • Verkrijgbaar in diverse lengtes, kies het comfort dat bij u past
  • Combineer met accessoires zoals de douchkophouder of de toiletrolhouder
  • Eenvoudig te monteren
  • Verkrijgbaar in vier kleurmogelijkheden
  • Standaard met afdekkappen
  • Belastbaar tot 150 KG

*Combineer de wandbeugel met de douchekophouder of toiletrolhouder

Formaten:
100 cm 74
120 cm 103
140 cm 121

 

74121
Kleuren:
Artikelnummer:
LI2611.100, LI2611.120, LI2611.140,

Vind een verkooppunt bij u in de buurt


Postcode/woonplaats
Kies een afstand
Kies een soort
Showroom
Montage
Webshop
 

Resultaten