< terug

Hulpmiddelen

Wandbeugels

De Linido Ergogrip wandbeugel is een handige steun, die u overal in huis naar wens kunt plaatsen. De wandbeugel is een handige steun in onder andere de badkamer, waar u deze gemakkelijk in de douche of bij het bad veilig kunt gebruiken. Ook zijn er meerdere opties mogelijk voor het plaatsen van uw wandbeugel. Dit kan op plekken waar u behoefte heeft aan veilige en makkelijke steun, bijvoorbeeld bij de trap, de gang of de slaapkamer. De wandbeugel Ergogrip van Linido is speciaal ontworpen voor grip en veiligheid.

Trapspilbeugel

Bij een draaiende trap is het bieden van steun aan de trapspilzijde veelal een probleem. De trapspilbeugel is hiervoor een oplossing om steun te bieden aan de spilzijde van de trap.

De doorlopende buis kan worden vastgehouden wanneer u de trap op- of afloopt.

De trapspilbeugel is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: voor een linker- en een rechterdraai. Bovendien kan de beugel ook bij een buitenhoek van 2 muren geplaatst worden. De flenzen van de beugel kunnen eenvoudig gemonteerd worden. De montagepunten worden daarna afgewerkt met kunststof ringen en afdekdoppen.

  • Aangepaste smalle flenzen
  • De beugel biedt voldoende bewegingsruimte voor de hand tussen de buis en de muur
  • Belastbaar tot 150 kg

Formaten:
Voor spil aan rechterzijde
Voor spil aan linkerzijde

 

143
Kleuren:

Vind een verkooppunt bij u in de buurt


Postcode/woonplaats
Kies een afstand
Kies een soort
Showroom
Montage
Webshop
 

Resultaten