< terug

Hulpmiddelen

Toilet aanpassingen

Met de nodige toiletaanpassingen haalt u meer veiligheid in huis. Het gevoel van veiligheid en stabiliteit op het toilet wordt gewaarborgd door de toiletaanpassingen van Linido. Hieronder kunt u alle producten vinden die u nodig heeft om zo uw toiletbezoek zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Opklapbare toiletbeugel

De Linido opklapbare toiletbeugel geeft stevige steun als u op het toilet gaat zitten en weer opstaat. Ook biedt de toiletbeugel steun bij het zijwaarts overschuiven, bijvoorbeeld vanuit een (rol)stoel naar het toilet.

De beugel is toepasbaar naast het toilet, maar kan ook toegepast worden in de douche. De beugel is waterbestendig en kan zwaarder belast worden dan bijvoorbeeld een armlegger van een douchezitting.

De toiletbeugel wordt voornamelijk in neergeklapte toestand gebruikt, maar kan ook opgeklapt worden. In de opgeklapte positie vergrendelt de beugel automatisch, zodat hij ook dan een betrouwbare steun biedt. In neergeklapte toestand wordt de beugel gebruikt voor het gaan zitten of opstaan. Als u voorwaarts wilt overschuiven, is het makkelijk om de voorkant vast te grijpen en vast te houden. Door de gebogen dubbele buis, kunnen uw handen niet van de beugel afglijden. Opgeklapt neemt de toiletbeugel minder ruimte in. Dit is prettig bij een zijwaartse opschuiving, maar ook als u de toiletruimte wilt schoonmaken.

De beugel kan eenvoudig gemonteerd worden doordat de vier bevestigingspunten goed bereikbaar zijn. Na installatie worden deze punten afgedekt en weggewerkt, net als alle andere constructiedelen. Dit voorkomt klemgevaar en maakt het tegelijkertijd makkelijker om de beugel schoon te maken.

  • Verkrijgbaar in diverse lengtes, kies het comfort dat bij u past
  • Betrouwbare, vergrendelde steun zowel in neerwaartse als in opgeklapte stand.
  • De belastbaarheid zijwaarts is 100 kg. Horizontaal is de toiletbeugel belastbaar tot 150 kg.
  • Dubbele buis biedt vele voordelen: voorkomt dat kleding blijft haken, bevordert steunname in opgeklapte toestand van de beugel en goede grip tijdens voorwaartse transfer in neergeklapte toestand

Formaten:
60 cm 126
70 cm 127
80 cm 131
90 cm 134

 

126134
Kleuren:
Artikelnummer:
LI2603.350, LI2603.360, LI2603.370, LI2603.380, LI2603.390

Vind een verkooppunt bij u in de buurt


Postcode/woonplaats
Kies een afstand
Kies een soort
Showroom
Montage
Webshop
 

Resultaten