< terug

Hulpmiddelen

Douchekrukken en –stoelen

De badkamer is een van de meest onveilige kamers in het huis, waar de meeste valpartijen voorkomen. Om veilig en stabiel te kunnen douchen, is een douchestoel of douchekruk de ideale oplossing. Stabiel zittend wassen en douchen is minder inspannend dan staand waardoor u meer energie overhoudt voor andere bezigheden. Er zijn douchekrukken en – stoelen voor een maximaal gebruikersgewicht van 130, 150, 200 en 300 kg.

Douchebank XL met zachte zitting

De douchebank XL met zachte zitting is prettig voor gebruikers die een verminderd uithoudingsvermogen of een slechte balans hebben en kan gebruikt om te zitten onder de douche of bij de wastafel.

De douchebank is extra breed en extra sterk en biedt steun daar waar nodig is. De taboeret is voorzien van een duurzame polyurethaan zitting. Deze zachte zitting voelt prettig aan voor de huid en neemt relatief snel de lichaamstemperatuur aan. Door de openingen in de zitting stroomt water snel van de zitting af. De zithoogte kan eenvoudig voor iedere gebruiker worden ingesteld, zonder gereedschap.

  • De twee doorlopende en vaste armsteunen bieden steun tijdens het zitten en met name tijdens het opstaan en gaan zitten.
  • Het ontwerp is volledig symmetrisch. Hierdoor is de douchebank aan beide zijden te gebruiken
  • Het douchebankje bestaat uit 100% roestvrije materialen.
  • De poten zijn voorzien van antislip doppen met drainage gaten, waardoor het douchebankje stabiel staat

 

€ 417
Kleuren:
Artikelnummer:
200550313

Vind een verkooppunt bij u in de buurt


Postcode/woonplaats
Kies een afstand
Kies een soort
Showroom
Montage
Webshop
 

Resultaten