< terug

Hulpmiddelen

Handgrepen

De Linido Ergogrip handgreep is een handige steun die u overal in de badkamer kan plaatsen. Dit kan onder andere in de douche, naast de wastafel of bij het toilet. De Linido Ergogrip handgreep heeft een buigingshoek van 60°. Deze buiging bevordert een natuurlijke stand van hand en pols, waardoor onjuiste belasting en eventuele pijnklachten voorkomen worden. Daarnaast biedt de Ergrogrip Handgreep voldoende bewegingsvrijheid voor de hand, zodat de beugel gemakkelijk vastgegrepen kan worden zonder uw vingers te beknellen of schaven. De Ergogrip handgrepen zijn tot 150 kg belastbaar en geschikt voor de hele badkamer.

Handgreep Ergogrip recht

De rechte handgreep Ergogrip is een ijzersterke en waterdichte combinatie van een metalen buis en een kunststof bevestiging en biedt de extra steun waar u die nodig heeft.

Deze handgreep is uitermate geschikt als extra ondersteuning naast het toilet of in de douche. De beugel beschikt namelijk over een ergonomische diameter, zodat zowel de kleine als grote hand een krachtige fixatiegreep heeft.

U kunt de handgreep plaatsen naast het toilet in een hoek van 45⁰ voor het ondersteunen bij het gaan zitten en weer opstaan. Daarnaast kan de Ergogrip handgreep ook in de douche of naast het bad geplaatst worden zodat u zich zeker voelt bij het in- en uitstappen. De Ergogrip handgreep is eenvoudig te monteren. De goed bereikbare montagepunten worden na bevestiging afgewerkt met kunststof afdekkappen.

  • Verkrijgbaar in diverse lengtes, kies het comfort wat bij u past
  • Verkrijgbaar in vier kleurmogelijkheden
  • Standaard met afdekkappen
  • Belastbaar tot 150 KG

Formaten:
40 cm 47
30 cm 45

 

4547
Kleuren:
Artikelnummer:
LI2611.030, LI2611.040, LI2611.050, LI2611.060

Vind een verkooppunt bij u in de buurt


Postcode/woonplaats
Kies een afstand
Kies een soort
Showroom
Montage
Webshop
 

Resultaten