< terug

Hulpmiddelen

Handgrepen

De Linido Ergogrip handgreep is een handige steun die u overal in de badkamer kan plaatsen. Dit kan onder andere in de douche, naast de wastafel of bij het toilet. De Linido Ergogrip handgreep heeft een buigingshoek van 60°. Deze buiging bevordert een natuurlijke stand van hand en pols, waardoor onjuiste belasting en eventuele pijnklachten voorkomen worden. Daarnaast biedt de Ergrogrip Handgreep voldoende bewegingsvrijheid voor de hand, zodat de beugel gemakkelijk vastgegrepen kan worden zonder uw vingers te beknellen of schaven. De Ergogrip handgrepen zijn tot 150 kg belastbaar en geschikt voor de hele badkamer.

Handdoekrek met steunfunctie

Het handdoekrek met steunfunctie is een combinatie van een handdoekrek en een handgreep. 

Vaak wordt de wandbeugel zelf gebruikt als extra handdoekenrek, terwijl dit erg gevaarlijke situaties kan veroorzaken, zoals uitglijden. De handdoekrek levert een aangepaste oplossing: de bovenste buis dient als een wandbeugel. Ook heeft het handdoekrek een ergonomische diameter, waardoor u de stevigste greep heeft en het zorgt ervoor dat zowel een grote als een kleine hand past om de beugel.

De handdoekrek met steunfunctie is, net als de handgreep Ergogrip, tot een gewicht tot 150 kg belastbaar. De onderste en smallere buis dient als handdoekhouder. Doordat de steunfunctie vlak boven het handdoekenrek is geplaatst, is het gemakkelijker om bij een valreactie de grotere buis vast te pakken. Het is een onopvallend extra steunpunt naast de wastafel, douche of bad om uzelf aan vast te houden voor het bewaren van uw balans of om vast te grijpen als u valt.

  • Verkrijgbaar in diverse lengtes, kies het comfort dat bij u past
  • Verkrijgbaar in vier kleurmogelijkheden
  • Standaard met afdekkappen
  • Belastbaar tot 150 kg

Formaten:
30 cm 70
60 cm 77

 

7077
Kleuren:
Artikelnummer:
LI2637.001 - LI2637.002

Vind een verkooppunt bij u in de buurt


Postcode/woonplaats
Kies een afstand
Kies een soort
Showroom
Montage
Webshop
 

Resultaten