< terug

Hulpmiddelen

Douchezittingen

De ergonomische douchezitting van Linido is ergonomisch vormgegeven en bieden een comfortabele steun bij het douchen. De douchezitting is opklapbaar, waardoor de ruimte optimaal benut kan worden. Ook heeft het een ronde voorzijde waardoor het afknellen van de onderbenen in de knieholtes voorkomen wordt. Daarnaast heeft de douchezitting een lichte textuur wat onderuitglijden voorkomt. De breedte van de zitting is 45 cm en is belastbaar met een gewicht tot 150 kg.

Hulppootset voor douchezitting

De hulppootset is geschikt voor alle Linido douchezittingen. De hulppoot wordt over het algemeen aanbevolen wanneer het lichaamsgewicht van de gebruiker hoger is dan 100 kg.

Zo biedt een douchezitting in combinatie met een hulppootset meer zekerheid, want de belasting op de zitting en op de muur is beter verdeeld en kan daardoor een belasting tot 300 kg dragen.

De hulppootset wordt geleverd als een complete set, bestaande uit twee verstelbare hulppoten, inclusief twee afstandhouders. De hulppootset scharniert met de zitting mee, waardoor deze in opgeklapte toestand niet in de weg zit.

  • Mogelijkheid om de hulppootset achteraf te plaatsen
  • In hoogte instelbaar voor een zithoogte tussen 42 en 57 cm.
  • Eenvoudig te monteren

 

€ 127
Kleuren:
Artikelnummer:
LI2214.201

Vind een verkooppunt bij u in de buurt


Postcode/woonplaats
Kies een afstand
Kies een soort
Showroom
Montage
Webshop
 

Resultaten