< terug

Hulpmiddelen

Douchezittingen

De ergonomische douchezitting van Linido is ergonomisch vormgegeven en bieden een comfortabele steun bij het douchen. De douchezitting is opklapbaar, waardoor de ruimte optimaal benut kan worden. Ook heeft het een ronde voorzijde waardoor het afknellen van de onderbenen in de knieholtes voorkomen wordt. Daarnaast heeft de douchezitting een lichte textuur wat onderuitglijden voorkomt. De breedte van de zitting is 45 cm en is belastbaar met een gewicht tot 150 kg.

Douchezitting met rugleuning

De opklapbare douchezitting met rugleuning en een ergonomische vormzitting dient als een betrouwbare zitgelegenheid in de douche zodat u met een ontspannen gevoel kunt douchen.

De rugleuning biedt een prettige steun aan de rug en stimuleert tegelijkertijd een actieve zithouding. Tevens voorkomt de douchezitting met rugleuning dat uw rug tegen een koude tegelmuur komt.

De douchezitting is opklapbaar, waardoor de ruimte optimaal benut kan worden en heeft een ronde voorzijde waardoor het afknellen van de onderbenen in de knieholtes voorkomen worden. Ook heeft de douchezitting een lichte textuur en een speciale coating dat onderuitglijden voorkomt. De breedte van de zitting is 45 cm en wordt geadviseerd voor gebruikers tot 100 kg.

  • Ergonomische ondersteuning tijdens het douchen
  • Maximaal gebruikersgewicht tot 100 kg. Met hulppoot tot 150 kg
  • Stevig, strak en compact ontwerp

Het is mogelijk om bij deze douchezitting een hulppootset aan te schaffen. Dit wordt over het algemeen aanbevolen wanneer het lichaamsgewicht van de gebruiker hoger is dan 100 kg. De douchezitting in combinatie met een hulppootset geeft meer zekerheid omdat de belasting over de zitting en op de muur wordt verdeeld.

 

€ 319
Kleuren:
Artikelnummer:
LI2202.2006

Vind een verkooppunt bij u in de buurt


Postcode/woonplaats
Kies een afstand
Kies een soort
Showroom
Montage
Webshop
 

Resultaten