< terug

Hulpmiddelen

Douchezittingen

De ergonomische douchezitting van Linido is ergonomisch vormgegeven en bieden een comfortabele steun bij het douchen. De douchezitting is opklapbaar, waardoor de ruimte optimaal benut kan worden. Ook heeft het een ronde voorzijde waardoor het afknellen van de onderbenen in de knieholtes voorkomen wordt. Daarnaast heeft de douchezitting een lichte textuur wat onderuitglijden voorkomt. De breedte van de zitting is 45 cm en is belastbaar met een gewicht tot 150 kg.

Badplank

De badplank biedt als oplossing om gemakkelijker en veiliger in en uit het bad te stappen en geeft daarnaast de mogelijkheid om uzelf vanuit een prettige zithouding te wassen.

De badplank is eenvoudig te plaatsen op uw bad zonder montage. Het heeft daarnaast een asymmetrisch design voor een veilige zitpositie en is in breedte verstelbaar voor een optimale passing. De badplank wordt op zijn plaats gehouden door vier rubberen stops die beschadigingen aan uw bad of permanente aanpassingen voorkomen.

Plaats de badplank op het bad, waarna u er zijwaarts op kunt zitten. Hierna brengt u één been het bad in en kan het andere been gemakkelijk volgen. Voor extra steun kan de handgreep worden vastgehouden.

  • Gemakkelijk te verplaatsen of verwijderen indien gewenst
  • Verstelbare breedte; geschikt voor baden met een breedte van maximaal 62 cm
  • Biedt een veilige zitpositie en transferhulp tijdens het gebruik van een bad
  • Inclusief handvat voor extra steun
  • Goed verdeelde drainage gaten
  • Gemakkelijk schoon te maken

 

€ 71
Kleuren:
Artikelnummer:
12180

Vind een verkooppunt bij u in de buurt


Postcode/woonplaats
Kies een afstand
Kies een soort
Showroom
Montage
Webshop
 

Resultaten