< terug

Hulpmiddelen

Douchestang met steunfunctie

Wanneer u gebruik maakt van de douche is het prettig als u zich op uw gemak voelt. De douchestang met steunfunctie is een veilige douchestang die u kunt vasthouden om uw balans te bewaren en vast kunt grijpen bij een mogelijke val in de douche. De douchestang kunt u combineren met een douchekophouder om zo uw ideale opstelling te creëren. De Linido douchestangen hebben afdekkappen tegen binnenkomend water en zijn belastbaar tot 150 kg.

Douchekophouder met één hand te bedienen

Het bedienen van een douchekophouder kan een uitdaging zijn voor mensen met een beperking of met krachtverlies in polsen en/of handen. De Linido™ douchekophouder kan met één beweging van hand, pols of arm over de glijstang worden bewogen, door middel van schuiven, duwen of trekken.

Een speciaal remsysteem houdt de douchekophouder vervolgens op de gewenste hoogte. Door de ergonomische vormgeving is de douchekophouder op meerdere manieren vast te pakken. De douchekophouder is conisch gevormd, wat betekent dat iedere standaard handdouche in de houder geplaatst kan worden.

De douchekophouder wordt gecombineerd met een wandbeugel Ergogrip. Deze vormt een elegante, praktische glijstang en biedt een veilige steungelegenheid. Deze combinatie kan zowel in de douche als bij het bad gebruikt worden.

  • Eenvoudig te verstellen zonder moeilijke draai- of klembewegingen
  • Combineer met een wandbeugel Ergogrip voor een veilige doucheomgeving
  • Verkrijgbaar in twee kleurmogelijkheden
  • Strak en handig design

 

€ 50
Kleuren:
Artikelnummer:
LI2630.200

Vind een verkooppunt bij u in de buurt


Postcode/woonplaats
Kies een afstand
Kies een soort
Showroom
Montage
Webshop
 

Resultaten