< terug

Hulpmiddelen

Douchestang met steunfunctie

Wanneer u gebruik maakt van de douche is het prettig als u zich op uw gemak voelt. De douchestang met steunfunctie is een veilige douchestang die u kunt vasthouden om uw balans te bewaren en vast kunt grijpen bij een mogelijke val in de douche. De douchestang kunt u combineren met een douchekophouder om zo uw ideale opstelling te creëren. De Linido douchestangen hebben afdekkappen tegen binnenkomend water en zijn belastbaar tot 150 kg.

Douche hoekwandrail

De horizontale hoekwandbeugel biedt betrouwbare steun aan zowel een staande gebruiker als een zittende gebruiker.

Het is mogelijk om de wandbeugel uit te breiden met een ergonomische douchezitting die op een frame aan de beugel geplaatst kan worden. Zo kan de horizontale hoekwandbeugel ook voor een zittende gebruiker toegepast worden. Dit is ideaal wanneer meerdere gebruikers van dezelfde doucheruimte gebruikmaken of wanneer de douchesituatie verandert.

De hoekwandrail beschikt over een symmetrisch ontwerp. Dit maakt de beugel geschikt voor zowel de linker- als rechterhoek in een douche. De horizontale hoekwandbeugel heeft dezelfde eigenschappen als de wandbeugel Ergogrip, zoals de kenmerkende 60° hoek op het einde die een natuurlijke houding van hand en pols bevordert en dat vastgrijpen mogelijk is zonder de vingers te knellen of te schaven. Ook is de beugel betrouwbaar met een maximale belastbaarheid van 150 kg.

  • Ideaal voor een hoekopstelling in de douche
  • Verkrijgbaar in diverse lengtes, kies het comfort die bij u past
  • Verkrijgbaar in vier kleurmogelijkheden
  • Standaard met afdekkappen
  • Belastbaar tot 150 kg

*Combineer de horizontale hoekwandbeugel met de verticale combibeugel die fungeert als douchestang.

*In combinatie met de douchekophouder wordt de verticale buis een stevige glijstang

Formaten:
60x60 cm 144
60x90 cm 156

 

144156
Kleuren:
Artikelnummer:
LI2611.015, LI2611.025

Vind een verkooppunt bij u in de buurt


Postcode/woonplaats
Kies een afstand
Kies een soort
Showroom
Montage
Webshop
 

Resultaten