< terug

Hulpmiddelen

Douchestang met steunfunctie

Wanneer u gebruik maakt van de douche is het prettig als u zich op uw gemak voelt. De douchestang met steunfunctie is een veilige douchestang die u kunt vasthouden om uw balans te bewaren en vast kunt grijpen bij een mogelijke val in de douche. De douchestang kunt u combineren met een douchekophouder om zo uw ideale opstelling te creëren. De Linido douchestangen hebben afdekkappen tegen binnenkomend water en zijn belastbaar tot 150 kg.

Douchestang met handgreep – greep links

De douchestang is een veilige handgreep met Ergogrip voor grip en veiligheid. De handgreep heeft een hoek van 90 graden naar links gedraaid.

De douchestang dient voor steun tijdens het douchen of om vast te grijpen bij een val. De handgreep aan de linkerkant van de douchestang geeft extra steun bij het staand douchen of het opstaan uit bad.

De wandbeugel Ergogrip is speciaal ontworpen voor grip en veiligheid. Doordat de buis 60 graden is gebogen in plaats van 90 graden, nemen hand en pols bij het vasthouden van de wandbeugel een natuurlijke stand in. Dit zorgt ervoor dat uw vingers niet bekneld raken in de buiging van de buis.

  • Verkrijgbaar in diverse lengtes, kies het comfort dat bij u past
  • Verkrijgbaar in vier kleurmogelijkheden
  • Standaard met afdekkappen
  • Belastbaar tot 150 KG

*Combineer de douchestang met handgreep- links met een douchekophouder. Die kunt u plaatsen voor het gemakkelijk op en neer bewegen van de douchekop en kunt u met één hand bedienen.

Formaten:
50x100 cm 110
56x113 cm 115

 

110115
Kleuren:
Artikelnummer:
LI261.003, LI2611.023

Vind een verkooppunt bij u in de buurt


Postcode/woonplaats
Kies een afstand
Kies een soort
Showroom
Montage
Webshop
 

Resultaten